Gunnesbovägen 87 / Gunnesbo / Lund

Gaveltrea med egen uteplats på populära Gunnesbo.

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
3 873 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-01-30
Bostaden är såld!

Denna radhus på Gunnesbovägen såldes av oss 2020-01-30. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Gunnesbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gunnesbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På ett av föreningens bästa läge ligger denna trevliga gaveltrea med egen trädgård, insynskyddad uteplats och tillbyggd vind. Lägenheten är trots originalkök och badrum i mycket gott skick dvs fullt inflyttningsbar, men man kan även med gott samvete sätta sin egen prägel på boendet. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gunnesbo

Stadsdelen, som är en mycket "grön" del av Lund, består av en relativt liten bostadsdel som tillsammans med parkområden, Gunnesbo företagsområde och koloniområdet i sydöst bildar en mycket trivsam miljö.

Allmänt

I nuläget bor det ca. 3 900 st. i Gunnesbo varav 64% är mellan 20-64 år. Stadsdelen består av en bostadsdel samt Gunnesbo företagsområde och ett koloniområde i sydöst. Bostadsbebyggelsen som huvudsakligen anlades under 1980-talet, domineras av radhus men det finns några enstaka fyravåningshus med lägenheter. Området är trafikseparerat och det finns ett omfattande cykelvägnät i de inre parkstråken. Stadsdelen upplevs som grön med rikligt med träd- och buskplanteringar både i trädgårdar och i parker. Längs cykelstråk och i parker är det övervägande naturlika planteringar anlagda med en stor blandning av olika arter av träd och buskar. Det naturlika idealet var relativt nytt i Lund under 80-talet, när Gunnesbo byggdes ut.

Närservice

På Gunnesbo finns tre större och en mindre livsmedelsbutik. På Traktorvägen ligger City Gross, Coop Forum, ICA Kvantum och och ett systembolag. På Gunnesbovägen finns en mindre närbutik. Gunnesbo har även nära till köpcentret Nova Lund som har ett stort urval av klädbutiker, livsmedelsbutiker mm.

Kommunikation

Bilpendling Från Lund når du lätt de stora motorvägarna E6:an och E22:an. Cykelpendling Inom Gunnesbo finns två huvudcykelstråk som går i nordsydlig riktning varav den västra följer längs med Rudeboksvägen på parkmark och den östra går genom flera parker och är skild från biltrafik. Gunnesbo har god kontakt med landsbygden norr om tätorten med flera stråk som leder ut till Nöbbelövs bygata och därifrån fortsätter två markvägar norrut på Nöbbelövsmosse. Det är också möjligt att ta sig mot nordost och Vallkärra. Det finns även ett cykelstråk längs med väg 108 mot Kävlinge. Busspendling Stadsbuss nummer 4 tar dig från Gunnesbo via Botulfsplatsen och vidare mot Norra Fäladen. Bussarna avgår ca. var 10:e minut på vardagar och var 30:e minut på helger. Buss nummer 20 tar dig via centralen och sjukhuset vidare till Brunnshög, bussen avgår ca var 30:e minut. Tågpendling Från Gunnesbo station finns mycket goda möjligheter till tågpendling både söderut till Lund-Malmö- Köpenhamn samt norrut till bl a Landskrona och Helsingborg.

Familjeliv

I närområdet finns Gunnesboskolan F-6 samt förskolan Hårfagre. Gunnesboparken innehåller både lekplats, bollplaner och gräsytor omgivna av trädridåer. Ett huvudcykelstråk går genom parken och vidare mot koloniträdgårdarna och tunneln under Norra Ringen. Gunnesbogård drivs idag som en 4H-gård med flera olika aktiviteter. Det finns en äldre trädgård med stora träd och platser för lek och utevistelse samt omgivande beteshagar för hästar och andra djur som finns på gården. Gården är ett viktigt utflyktsmål inte bara för stadsdelen utan för hela staden med förskolor och familjer som besöker gården. Gårdsmiljön är kulturhistoriskt värdefull och ett viktigt landmärke för stadsdelen.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.