Musikantvägen 20 A / Östra Torn / Lund

Slutpris
1 310 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
4 238 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2014-12-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Musikantvägen såldes av oss 2014-12-22. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Musikantvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Torn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En ljus och funktionell 3 rums lägenhet med bra planlösning på bottenvåningen. Belägen på Östra Torn, ett lugnt och barnvänligt område med grönskande omgivning. Rymlig möblerbar hall med bra förvaring. Ljust vardagsrum. Kök med matplats för 4- 6 personer samt utgång till härlig balkong i söder. Två fina sovrum. Nära till skolor, dagis, mataffärer, IDEON, LTH och Ericsson. Området utvecklas för fullt, i samband med att forskningsanläggningarna ESS och Max IV byggs kommer området att expandera. Bra bussförbindelser. 10 min med cykel till centrum. Välskött och stabil förening. Bredband och parkering ingår i avgiften.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.