Parternas gränd 67 / Fredslyckan / Lund

Välplanerad och ljus 2:a i nyskick med balkong i bästa läge. Tillfälle!

Slutpris
1 150 000 kr
Referensnummer
116 822
Boarea
48 kvm
Avgift
4 158 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-06-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Parternas gränd 67 såldes av oss 2014-06-29. Se alla våra försäljningar i Lund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredslyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a med balkong i bästa läge. Fastigheten byggdes om 2012 och lägenheten, som är i nyskick, ligger på tredje våningen och är mycket ljus och välplanerad. Rymligt vardagsrum med god plats för de stora sammankomsterna, eller varför inte ta vännerna med ut på den härliga balkongen och njuta i eftermiddags- och kvällssolen! Härligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett rymligt helkaklat badrum med bland annat golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Fantastiskt trevligt och stilren lägenhet som har allt ni behöver och lite till!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.