Parternas Gränd 19 / Norra Fäladen / Lund / Nyproduktion

Slutpris
1 700 000 kr
Referensnummer
117 975
Boarea
85 kvm
Avgift
3 828 kr/mån
Såld
2014-03-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Parternas Gränd 19 såldes av oss 2014-03-21. Se alla våra försäljningar i Lund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Fäladen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproduktion: Möjlighet för visning finns tillgänglig fr o m 1 april 2014. Under tiden hänvisar vi till våra befintliga visningslägenheter på Parternas Gränd 1.

Fräsch och modern lägenhet med öppen planlösning, Vardagsrum och kök med utgång till härlig stor uteplats i söder. Välutrustat Myresjökök. Helkaklalt duschrum med tvättpelare. Fredslyckan är ett trevligt område bredvid Fäladstorget, nära till LTH, EC, Ericsson och lasarettet. Bra bussförbindelser till centrum och Malmö. Väkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.