Parternas Gränd 25 / Lund

Välplanerad och stilren 2:a på Fredslyckan

Slutpris
875 000 kr
Referensnummer
136 425
Boarea
46 kvm
Avgift
3 673 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-07-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Parternas Gränd 25 såldes av oss 2014-07-28. Se alla våra försäljningar i Lund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Parternas Gränd 25 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade och stilrena 2:a på Fredslyckan. Stort och ljust vardsrum/kök med fönster i två vädersträck och utgång till altanen. I rummet får ni plats med både middagsbord för de stora sammankomsterna och soff-arangemang eller varför inte ta er ut på den stora altanen! Från vardagsrummet tar ni er vidare in i det rymliga sovrummet med goda förvaringsmöjligheter. I det stilrena och helkaklade badrummet finner ni bland annat handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

I området finner ni dessutom ICA, Apoteket och vårdscentral. Ni tar er enkelt in till stadens puls med cykel, bil eller bussen som stannar en stenkast utanför och som kör med täta avgångar.

Varmt välkomna till denna lägenhet som har allt som behövs och lite till!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.