Parternas gränd 7 / Fredslyckan/Norra Fäladen / Lund / Nyproduktion

Slutpris
1 869 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
4 020 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2015-02-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Parternas Gränd såldes av oss 2015-02-03. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Parternas Gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredslyckan/Norra Fäladen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproduktion 2014. Fräsch och modern lägenhet med öppen planlösning, Kök med utgång till stor balkong i söder. Välutrustat Myresjökök. Helkaklalt duschrum samt hygienrum med tvättpelare. Fredslyckan är ett trevligt område bredvid Fäladstorget, nära till LTH, EC, Ericsson och lasarettet. Bra bussförbindelser till centrum och Malmö. Väkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.