Revingegatan 19b / Centralt / Lund

Renoverad 1:a City med låg månadsavgift. Tillfälle!

Slutpris
1 175 000 kr
Referensnummer
206 152
Boarea
26 kvm
Avgift
1 764 kr/mån
Driftkostnad
290 kr/mån
Såld
2014-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Revingegatan såldes av oss 2014-11-22. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Revingegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna stilrena renoverade 1:a med bästa läge! Lägenheten ligger en trappa upp och har genomgått en stilren renovering av både badrum och kök. Här finns god plats för säng, soffa och matplats. Dessutom goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren.

Bostaden som ligger i den stabila föreningen Lobo. Föreningen har låg månadsavgift där dessutom kabel-TV och bredband ingår i avgiften. Här bor ni med låg boendekostnad med bästa läge vilket gör lägenheten perfekt för studenten eller som pendlarbostad. Stadens puls med caféer, restauranger och butiker ligger runt hörnet och nära till universitetsområdet. Denna lägenhet har allt ni önskar och lite till!

Varmt välkommen att uppleva denna lägenhet på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.