Runslingan 12C / Linero / Lund

Nyrenoverad/uppfräschad liten yteffektiv 2:a.

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
2 524 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Runslingan såldes av oss 2020-09-09. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Runslingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Linero är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade och renoverade/uppfräschade yteffektiva 2:a med en möblerbar balkong med förmiddagssol. Bostaden har gjorts om från en 1:a till en 2:a och på så sätt har man skapat ett separat sovrum. Fräscha ytskikt med vitmålade väggar och nyslipade fina golv. Snyggt och modernt Ikeakök från 2016 som erbjuder gott om förvaring och en ordentlig matplats i köket för 2-4 personer. Badrum med kakel, klinker och dusch. En ytterst prisvärd bostad med promenadavstånd till Linero Centrum med bland annat ICA Supermarket, apotek och gym samt bra förbindelser till Lunds centrum. Cykelavstånd till universitetsområdena. Bredband inkluderat i avgiften.
Välkomna på visning av denna lilla pärla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Linero

Linero började byggas 1969 och här finns en väl utbyggd service, skolor, idrottsanläggningar, bibliotek, vårdcentral och butiker. På senare år har Linero centrum genomgått en stor förnyelse. För närvarande arbetar kommunen, LKF och flera byggföretag med att utveckla Linero, målsättningen är att skapa en vital och attraktiv stadsdel.

Närservice

I Linero centrum ryms idag verksamheter inom handel, service och vård. Ambitionen är att bredda utbudet ytterligare för att möta den ökade efterfrågan i området. Förutom ICA-butik finns Fitness24Seven, restaurang, take away, frisören Salong Bellino och salongen Frisk och Vacker.

Kommunikation

Bilpendling Mot Malmö tar man lättast E22. Infart mot E22 finns både vid rondellen vid Odarslövsvägen- Norra Ringen (norra delen) och vid Dalbyvägen (södra delen). Färden tar ca 20 min med bil. För att komma till Dalby kör man lättast Dalbyvägen vars påfart finns i södra delen. Sandbyvägen tar oss till Södra Sandby och har sin påfart från Dalbyvägen (söder) eller Utmarksvägen (norr). Du kan även ta dig länge norrut eller söderut i landet via E22 och E6. Cykelpendling Som en pulsåder genom Östra Lund ligger Hardebergaspåret, som är en länk mellan Östra Torn och centrum. För att ta sig in till centrum tar det ca 12 min. Om vi cyklar österut på Hardebergaspåret tar det oss ca 45 min att ta oss till Södra Sandby. Från Östra Torn finns även en cykelväg längs med Tunavägen som tar oss in till centrum och sedan vidare mot väster. Från Linero går ett cykelstråk längs med Dalbyvägen som tar oss in till centrum. Hela östra Lund är som ett fint nät av cykel- och gångvägar omgärdade av parker och grönska. Det finns därför goda cykelmöjligheter med bekväma avstånd till stora delar av Lund. Busspendling Stadsbuss 3 tar oss till Lund C, alternativt avgår stadsbuss 6 från Nya Linero. Under vardagar avgår bussarna var 15 min och under helger ca var 30 min. Stadsbuss 1 avgår från Flygelskolan och tar ca 25 min in till centrum och går sedan vidare mot Klostergården. Regionsbuss 166, som också tillhör Lundalänken, avgår mot Södra Sandby var 15 min. Samma buss tar oss in till Lunds centrum på 6 min. Regionsbuss 171 avgår från Ideon och tar oss till Malmö på ca 20 min. Tågpendling Från Lund C finns tågförbindelser med stora delar av landet. Det finns även smidiga pendlingsmöjligheter med Danmark.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.