Sakförarevägen 18 / Norra Fäladen / Lund

Lunds bästa utsikt. Tillfälle!

Slutpris
585 000 kr
Referensnummer
163 359
Boarea
83 kvm
Avgift
6 659 kr/mån
Driftkostnad
510 kr/mån
Såld
2014-09-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sakförarevägen 18 såldes av oss 2014-09-26. Se alla våra försäljningar i Lund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Fäladen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna härliga lägenhet! Högst upp i fastigheten finner ni denna bostad med Lunds bästa utsikt. Lägenheten har genomgående högt i tak, stort ljusinsläpp samt ligger i en stabil och välskött förening vilket gör att denna lägenhet kan bli ett riktigt drömboende!

Här välkomnas ni in i entrén som har gott om förvaringsmöjligheter för ytterkläder samt en stor klädkammare. Större badrum och tvättstuga med tvättmaskin med torktumlare.

Bostaden har dessutom två sovrum med bra förvaringsmöjligheter, kök med matplats och vardagsrum med utgång till den härliga balkongen med sol hela dagen. Bostaden är belägen en kort cykeltur från Lunds mysiga centrum med trevliga caféer och butiker samt nära till Fäladstorget.

Denna välplanerade lägenhet har potential att ge er allt som behövs och lite till!
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.