Skarpskyttevägen 4A

Skarpskyttevägen 4A

Slutpris

1 735 000 kr


Norra fäladen— Lund

Skarpskyttevägen 4A


Slutpris
1 735 000 kr

Norra fäladen— Lund

2:a i markplan med stor uteplats i söderläge.

Nu är äntligen en av de sällsynta tvåorna i markplan med stor uteplats i bästa söderläge till salu, missa inte denna chans. Bostaden är ytterst väldisponerad och erbjuder med sina hela 69 kvm en ytterst funktionell planlösning och goda förvaringsmöjligheter i form av en stor klädkammare och garderober. Vid behov så skulle man kunna dela av vardagsrummet och på så sätt skapa ett extra sovrum. Stort påkostat kvalitetskök från Ballingslöv i ek med massor av smart och funktionell förvaring, lägg därtill bänkskivor i äkta granit. Vad mer kan man önska sig.
Lugnt och bilfritt område med närhet till affärer, skolor, kommunikationer, naturen, Ideon och Ericsson. Dessutom ingår bredband, den fasta delen av elen samt parkeringsplats i avgiften. En välplanerad lägenhet med chans att sätta sin egen prägel om man så önskar men inget måste. Dessutom en ytterst välskött förening.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
69 kvm
Avgift
3 415 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-27

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Skarpskyttevägen såldes av oss 2020-08-27. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Skarpskyttevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.