Skarpskyttevägen 8D

Skarpskyttevägen 8D

Slutpris

2 220 000 kr


Norra Fäladen— Lund

Skarpskyttevägen 8D


Slutpris
2 220 000 kr

Norra Fäladen— Lund

Totalrenoverad bostad på populärt område.

En totalrenoverad bostad om 69 kvm, ursprungligen en 2:a som idag är ombyggd till en yteffektiv 3:a med mycket gott resultat. Bostaden ligger på 2:a våningen med balkong i härligt söderläge som vetter ut mot härlig grönska. Hela bostaden har genomgått en totalrenovering under 2021, allt i stilsäkra sobra färger och material. Inget har lämnats åt slumpen. Vad sägs om vitt modernt stilsäkert kvalitetskök från Ikea med vitvaror i rostfritt. Ett stort helkaklat badrum med kakel i vitt och klinkers i grått samt inredning i vitt (kvalitetsdokument finns). Genomgående mattlackad ekparkett i hela bostaden och slätspacklade väggar i ljusgrått, mycket snyggt. En bostad där man verkligen har tagit tillvara på kvadratmetrarna på bästa sätt, ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna genomsyrar bostaden och här är trivselfaktorn hög. Bostaden erbjuder idag ett väl tilltaget sovrum och ett mindre sovrum men även det av bra storlek. Bostaden erbjuder även en klädkammare av bra storlek och ytterligare förvaring i garderober.
Lugnt och bilfritt område med närhet till affärer, skolor, kommunikationer, naturen, Ideon och Ericsson. Dessutom ingår bredband, den fasta delen av elen samt parkeringsplats i avgiften.
Tveklöst en helt fantastiskt fin lägenhet i en ytterst välskött förening som ej får missas.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
69 kvm
Avgift
3 596 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-22

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Skarpskyttevägen såldes av oss 2021-09-22. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Skarpskyttevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.