Slåttervägen 11a

Slåttervägen 11a

Slutpris

1 950 000 kr


Kobjer— Lund

Slåttervägen 11a


Slutpris
1 950 000 kr

Kobjer— Lund

Ljus & välplanerad tvåa med visst renoveringsbehov i lågt belånad, välskött och stabil förening.

Välkommen in i denna lägenhet om 57.5 kvadratmeter! Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en ljus och optimalt planerad bostad. Bostaden är i välbevarat skick men skulle må bra av en modernisering av bland annat kök och vissa ytskikt.

Lägenheten består av en funktionell och välplanerad hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det lättmöblerade och rymliga vardagsrummet finner man ett fint ljusinsläpp, trevlig utsikt mot innergården och plats för soffa och matgrupp. Köket är lite äldre, funktionellt och ljust med bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht, renoverat 2012, och funktionellt med toalett, handfat, kommod, duschvägg och förvaringsskåp. Det stora sovrummet har tapetserade väggar och plastmatta och erbjuder plats för garderober och dubbelsäng.

Brf Västanfläkt är en lågt belånad, välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga och övernattningslägenhet. I avgiften på 3149kr/mån ingår både bredband, kabel-tv och hushållsel.


Boarea
57.5 kvm
Avgift
3 149 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-22

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Slåttervägen såldes av oss 2020-10-22. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Slåttervägen.

Boka värdering

Daniél Holmqvist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.