Slåttervägen 11a / Kobjer / Lund

Ljus & välplanerad tvåa med visst renoveringsbehov i lågt belånad, välskött och stabil förening.

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
57.5 kvm
Avgift
3 149 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slåttervägen såldes av oss 2020-10-22. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Slåttervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kobjer är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in i denna lägenhet om 57.5 kvadratmeter! Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en ljus och optimalt planerad bostad. Bostaden är i välbevarat skick men skulle må bra av en modernisering av bland annat kök och vissa ytskikt.

Lägenheten består av en funktionell och välplanerad hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det lättmöblerade och rymliga vardagsrummet finner man ett fint ljusinsläpp, trevlig utsikt mot innergården och plats för soffa och matgrupp. Köket är lite äldre, funktionellt och ljust med bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht, renoverat 2012, och funktionellt med toalett, handfat, kommod, duschvägg och förvaringsskåp. Det stora sovrummet har tapetserade väggar och plastmatta och erbjuder plats för garderober och dubbelsäng.

Brf Västanfläkt är en lågt belånad, välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga och övernattningslägenhet. I avgiften på 3149kr/mån ingår både bredband, kabel-tv och hushållsel.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kobjer

Kobjer är en stadsdel i nordvästra Lund, Sverige. Det är en liten stadsdel som avgränsas naturligt av Västkustbanan i norr, Kaprifolievägen i öst och Öresundsvägen i syd. Bebyggelsen består av både villor och flerbostadshus.

Placering

Kobjer ligger på bekvämt avstånd till det mesta i Lund. På promenadavstånd ligger bland annat Nova Lund med både restauranger, butiker och mataffärer. Man tar sig även på några minuter med cykel ner till centralstationen och centrum. Norr om Kobjer ligger Norra Fäladen med food court och diverse större mataffärer som Willys och Lidl.

Karaktär

Området är ett utpräglat femtiotalistiskt flerbostadsområde, vilket märks bland annat i att antalet parkeringsplatser är få, trafiksepareringen är inte fullskalig, butikerna ligger spridda över hela området, lägenheterna är förhållandevis små, och att många hus är byggda med rejäla skyddsrum i händelse av krig. Den eftersträvade granskapsenheten från 50-talet finns i somliga aspekter kvar. En tydlig avgränsning mot övrig bebyggelse skapades genom att ett band av park och grönyta inrättades som en barriär mot Gustavshemsvägens och Öresundsvägens industriområden i söder. Biltrafiken är ytterst sparsam då det bara finns två infartsvägar till området och bägge ligger i syd. Detta har föranleder att Kobjer blivit ett populärt område för övningskörning i en annars tätt trafikerat stad. Viss hänsyn togs till det befintliga fruktträdsbeståndet när husen byggdes. Därför finns fler fruktbärande träd i de omgivande parkerna än vad som är typiskt för ett bostadsområde från denna tid. Flertalet av bostadshusen byggda 1900-1903 ligger kvar och det växer flera riktigt stora träd på Kobjer.

Kommunikation

Lunds stadsbuss linje 5 mot Nova Lund har tre hållplatser på Kobjer. Det finns flera cykelvägar till och från Kobjer, bland annat går de gula stråken mot Gunnesbo genom området.

Näringsliv

På Kobjer finns det en mataffär med pizzeria som heter Lundasham livs och Pizzeria. För länge sedan hette butiken Scotts Livs, och även om det var decennier sedan herr Scott rådde om affären lever det gamla smeknamnet på affären vidare. Det finns också ett bageri, en frisör

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.