Smedjegatan 2d / Väster / Lund

Supertrevlig etta nära centrum och centralstationen

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
2 163 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Smedjegatan såldes av oss 2020-08-27. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Smedjegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen på visning av denna genomgående och fräscha etta en trappa upp. Praktiskt och lugnt läge med närhet till centrum och centralstationen. Välplanerade 39 kvm med kök med ordentlig matplats, klädkammare och ett rum med plats för både sovavdelning samt soffa och tv-möbel. Snyggt renoverat badrum med kakel, klinker och dusch. Möblerbar balkong med fin utsikt över husets baksida. Populära och stabil förening.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Väster

Väster är en levande stadsdel med både blandad bebyggelse och befolkning och mycket grönska. Läget är mycket eftertraktat. Som boende på väster har Du endast några minuters promenad till Lunds centrum, stationen, kollektivtrafik, kultur, restauranger och alla citybutiker. På väster finns också skola, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, idrottshall och butiker. Det finns idag ca.12 700 invånare, varav ca.13 % är mellan 0-12 år och 14 % är över 65 år. Atmosfären präglas av åldersbredden på invånarna som skapar en gemytlig stämning. På väster finns studentboenden likaväl som äldreboenden. I västra Lund finns det ca 6 000 lägenheter, varav ca 60 % är hyresrätter och 40 % bostadsrätter.

Närservice

Nära och enkelt att ta sig till Nova köpcentrum och Mobilia. På Örnvägen ligger Coop Nära, som är en mindre livsmedelsbutik. På andra sidan järnvägsspåret hittar du även Ica Malmborgs som är en större, välsorterad livsmedelsbutik. Det finns även ett flertal mindre närbutiker i området. Skolor: Palettskolan F-6, Fågelskolan, F-9, Gråsparvsskolan F-6, Svaneskolan 6-9 Förskolor: Målarstugan, Trollet, Rapphönan, Forsbergs minne, Piraten, Andungen, Vildanden, Fågel Blå, Morkullan, Lövsångaren, Prästkragen och Duvan. Idrottsanläggningar: Centrala Idrottsplatsen, Bollhuset, Värpinge Golfklubb.

Kommunikation

Bilpendling Från Väster har du mycket nära Norra ringen som leder ut till de stora motorvägarna E6:an och E22:an. Du kan även mycket smidigt ta dig till de mindre byarna i omnejden. Cykelpendling Cykelstråk tar dig in till centrum på 3 minuter, och till övriga stadsdelar på mellan 10 och 25 minuter. Via Värpinge kan du även cykla till Lomma på ca.30 min. Tågpendling Från väster har du nära till Lunds central. Härifrån avgår dagligen tåg till de största delarna av landet. Det finns även smidiga pendlingsmöjligheter med Danmark. Busspendling Stadsbuss nr 5 mot Nova via Kobjer stannar på Åldermansgatan. Till övriga stadsdelar tar du dig lättast med stadsbussar som avgår från Lund C. Bussarna avgår var 15:e minut under vardagar, och var 30:e minut under helger.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.