Södra Esplanaden 13 C / Centrum-Nöden / LUND

Slutpris
1 660 000 kr
Referensnummer
155 284
Boarea
46 kvm
Avgift
2 846 kr/mån
Driftkostnad
240 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-01-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Esplanaden 13 C såldes av oss 2014-01-10. Se alla våra försäljningar i LUND

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum-Nöden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I södra centrum ligger denna 2 rums lägenhet. Högt till tak, djupa fönsterkarmar, burspråk i söder med härligt ljusinsläpp. Brädgolv, special beställt kök. Vackra valv samt stuckaturer. Fastigheten är stambytt. Förening med god ekonomi. Utanför dörren finns hållplats Hospitalsgatan med regionbussarna 130 samt 131 till Malmö. Både Botulfsplatsen samt Bankgatans busscentraler finns inom direkt promenadavstånd. Hemköp och ICA Söderlivs ligger precis runt knuten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.