Södra vägen 4, Kolonilott nr 13 Gläntan / Centralt - Söder / Lund

En riktig oas i stan.

Boarea
21 kvm
Arrende
4 596 kr/år
Driftkostnad
200 kr/år
Tomtarea
455 kvm
Rum
1 rum
Såld
2020-06-12
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Södra Vägen såldes av oss 2020-06-12. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Södra Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt - Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En riktigt oas på skyddat läge i centrums södra delar. Här erbjuds en stor härlig och ytterst välplanerad tomt om hela 455 kvm. Kolonistuga på ca 21 kvm, fristående uterum, stort fristående trädäck samt en generös redskapsbod.
Optimalt planerad tomt, vi öppnar grinden och följer den stenbelagda gången fram till den charmiga faluröda stugan med vita knutar. Längst stengången finner vi upphöjda rabatter på vardera sida, ena sidan nyttjas idag för odling av grönsaker och bär medans andra sidan används för blommor av olika karaktär. I höjd med stugan finner vi ett äldre fristående "uterum" där man kan sitta och fika alt bjuda in till middag när vädret inte tillåter att man sitter på det härliga trädäcket. Direkt bakom stugan finner vi en mindre stenlagd uteplats, idag står här en hammock som givetvis medföljer i köpet. Fortsätter vi sedan att följa stengången så når vi den väl tilltagna redskapsboden på vänster hand och det stora fristående trädäcket på höger hand. Denna del av tomten ligger skyddat och är mer privat än den främre delen. Verkligen en riktig liten oas i stan.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centralt - Söder

Lunds centrum består av ca 14 200 invånare. Av dem är ca. två tredjedelar mellan 20 och 64 år. Staden domineras av 1900-talets bebyggelse och de äldre gatunäten med medeltida aningar. Trots den relativt täta bebyggelsen finns det många inslag av parker och grönska. De största parkerna är Stadsparken, Botaniska trädgården och Lundagård.

Närservice

Hemköp på ca 5 minuters gångavstånd.

Kommunikation

Bilpendling Från Lund når du lätt de stora motorvägarna E6:an och E22:an. Cykelpendling Österut tar du dig lättast via Hardebergaspåret, som är ett grusstråk och delvis asfalterat som går hela vägen till Södra Sandby. Du kan även via cykelförbindelser ta dig ut till Dalby, Kävlinge och andra mindre byar. Från centrum tar du dig snabbt och smidigt ut till de olika stadsdelarna på mellan 5 och 15 minuter via olika cykelstråk. Busspendling Med buss från Lund C kan du ta dig till de flesta mindre byar i Lunds omnejd. Dagligen går det bussar till Bjärred, Lomma, Staffanstorp, Dalby, Kävlinge, Löddeköpinge och Södra Sandby. Från Malmövägen tar du smidigt pendelbussen mot Malmö. Malmöbussen stannar även i Uppåkra, Hjärup, Åkarp, Burlöv och Arlöv. Från Botulfsplatsen, kärnhållplatsen för alla statsbussar, avgår det, med mellan 15 och 30 minuters mellanrum, bussar som tar oss till Lunds alla stadsdelar. Tågpendling Från Lunds central avgår dagligen tåg till de största delarna av landet. Det finns även smidiga pendlingsmöjligheter med Danmark.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.