Sunnanväg 6 P / Klostergården / Lund

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 900 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2015-02-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sunnanväg såldes av oss 2015-02-27. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Sunnanväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klostergården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus, hörnlägenhet på 5 våningen om 3 rok,Klostergården med milsvid utsikt och sol i tre väderstreck. Balkong i väster, Badrum och Gäst-wc. Gott om förvaring och trevliga 60-tals detaljer. En lägenhet för den som vill sätta sin egen prägel i lagom takt. Inflyttningsklart men samtidigt påverkbart! Klostergårdens centrum är väl utrustat med två livsmedelsaffärer, konditori, pizzeria, apotek, Klostergårdsskolan och Helgeandskyrkan. Här bor man med närhet till natur och promenadstråk, det tar cirka tio minuter att gå in till centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.