Utsättaregränden 141

Utsättaregränden 141

Slutpris

3 250 000 kr


Norra Fäladen— Lund

Utsättaregränden 141


Slutpris
3 250 000 kr

Norra Fäladen— Lund

Stilren och väldisponerad trerumslägenhet på otrafikerat, barnvänligt och lugnt läge

Denna trerummare bjuder bland annat på fräscha ytskikt, hög materiell standard, klassisk nordisk design och behagliga färgval. En stilren och perfekt planerad bostad i nyskick som passar utmärkt för den som letar efter ett boende vars exklusiva känsla bygger på smakfullhet och genomtänkta val.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande och praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och två inbjudande och nyrenoverade sovrum med plats för garderob och dubbelsäng. Praktiskt och funktionellt HTH-kök, renoverat 2023, med påkostade materialval, generösa arbetsytor och gott om plats för både matbord och stolar. Det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. I badrummet finns tvättmaskin, torktumlare, dimbara spotlights, handdukstork, toalett, dusch och handfat.

Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en mysig, stor och lummig uteplats med trätrall, lättmöblerade ytor och eftermiddagssol. Den andra, som ligger vid entrén, är en liten och fin uteplats som bjuder på sol hela morgonen och förmiddagen och plats för ett mindre bord.

Norra Fäladen är en mycket trevlig del av natursköna Lund. Här har du Delphinen & Fäladstorget runt knuten. Nya stadsdelen Brunnshög, Max IV & ESS en cykeltur bort. Dessutom ligger Malmö, Helsingborg och Köpenhamn inom pendlingsavstånd.

Vi ses på Utsättaregränden 141!


Boarea
77 kvm
Avgift
4 722 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-11

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Utsättaregränden såldes av oss 2023-05-11. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Utsättaregränden.

Boka värdering

Daniél Holmqvist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.