Vildgåsvägen 25C / Klosters fälad / Lund

Smakfull 3:a med balkong i bästa läge. Tillfälle!

Slutpris
1 150 000 kr
Referensnummer
33 853
Boarea
76.5 kvm
Avgift
4 408 kr/mån
Driftkostnad
115 kr/mån
Såld
2014-10-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vildgåsvägen 25C såldes av oss 2014-10-06. Se alla våra försäljningar i Lund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klosters fälad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna smakfulla lägenhet! Högst upp i fastigheten finner ni denna härliga bostad med härligt charmiga trägolv, renoverat badrum och smakfullt kök med fri utsikt. Lägenheten har genomgående högt i tak, stort ljusinsläpp samt ligger i en stabil och välskött förening vilket gör denna lägenhet till ett riktigt drömboende!

Här välkomnas ni in i entrén som har gott om förvaringsmöjligheter för ytterkläder, ett praktiskt klinkergolv samt klädkammare. Ni tar er vidare genom hallen som leder er fram till ett större badrum med tvättmaskin med torktumlarfunktion. Bostaden har dessutom två sovrum med bra förvaringsmöjligheter, smakfullt kök med matplats och vardagsrum med utgång till den härliga balkongen med dags- och eftermiddagssol. Bostaden är belägen en kort cykeltur från Lunds mysiga centrum med trevliga caféer och butiker samt nära till Nova köpcentrum.

Denna välplanerade lägenhet har allt som behövs och lite till!
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.