Vildgåsvägen 23 B / Klosters Fälad / Lund

Modern och stilren lägenhet om tre rum och kök med balkong

Slutpris
2 375 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
4 979 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vildgåsvägen såldes av oss 2020-01-17. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Vildgåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klosters Fälad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Vildgåsvägen 23 B välkomnas du in i denna stilrena lägenhet där det faktum att ingenting behöver göras innan inflytt gör att du kan slappna av och börja trivas direkt. Här bor du på 84 nyrenoverade kvadratmetrar som fördelas på tre rum , spatiöst badrum samt kök. En yteffektiv bostad där det generösa ljusinsläppet ger lägenheten en härlig rymd. Lägenheten är totalrenoverad vilket innebar att man bland annat lade nya ekparkettgolv, bredspacklade samtliga väggar och bytte alla dörrar och foder.

Brf Klosters Fälad är en välskött, lågt belånad och solid förening med mycket god ekonomi och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, lekplats, en trevlig innergård och grillplats.

Här bor du vid ett av Klosters Fälads bästa lägen, med Nova Lund inom gångavstånd. Värpinge golfbana ligger på bekvämt promenadavstånd bort och ca 10 minuter på cykeln tar du dig till centralstationen för optimal pendling. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Lund har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Klosters Fälad

Väster om Lund centrum ut mot nova ligger området Klosters Fälad som till stor del upptas av Brf Klostersfälad.

Allmänt

Väster är en levande stadsdel med både blandad bebyggelse och befolkning. Det finns idag ca.12 700 invånare, varav ca.13 % är mellan 0-12 år och 14 % är över 65 år. Atmosfären präglas av åldersbredden på invånarna som skapar en gemytlig stämning. På väster finns likväl student- som äldreboenden. I västra Lund finns det 6 026 lägenheter, varav 59 % är hyresrätter och 31 % bostadsrätter.

Närservice

Vid hörnet Vildgåsvägen/Gässlingavägen ligger närbutiken Netto. För ett större sortiment finns ICA Kvantum, Coop och Citygross vid Mobilia. På promenadavstånd ligger även köpcentret Nova Lund med ett 70 tal affärer och restauranger. I närheten av Nova Lund finns även butiker som Elgiganten, Media Markt, Plantagen, Rusta, Systembolaget, ÖoB med flera.

Kommunikationer

Bilpendling Från Väster har du mycket nära Norra ringen som leder ut till de stora motorvägarna E6:an och E22:an. Du kan även mycket smidigt ta dig till de mindre byarna i omnejden. Cykelpendling Cykelstråk tar dig in till centrum på 10 minuter, och till övriga stadsdelar på mellan 10 och 25 minuter. Via Värpinge kan du även cykla till Lomma på ca.30 min. Tågpendling Från väster har du nära till Lunds tågcentral. Härifrån avgår dagligen tåg till de största delarna av landet. Det finns även smidiga pendlingsmöjligheter med Danmark. Busspendling Stadsbussarna 4 och 5 tar dig snabbt och smidigt till Lund C.

Skola och Barnomsorg

I Vildandsparken ligger Fågelskolan (klasserna F-9). Skolan har förskoleklass, fritidshem och fritidsklubb samt fritidsgård för de elever som inte behöver skolbarnomsorg. Skolans placering gör att barnen inte behöver passera någon väg för att komma till skolan. Det finns även flera daghem inom området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.