Williamsvägen 11 / Nilstorp / Lund

Hyresfastighet i ett av Lunds mest populära område

Slutpris
8 250 000 kr
Referensnummer
113 532
Boarea
310 kvm
Driftkostnad
100 964 kr/år
Tomtarea
877 kvm
Byggnadstyp
2 ½ planshus flerfamiljshus
Såld
2014-08-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Williamsvägen 11 såldes av oss 2014-08-22. Se alla våra försäljningar i Lund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nilstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva denna hyresfastighet om 6 lägenheter och tre lokaler med bästa läge i Lund. Samtliga lägenheter och lokaler kan vara fria för köparens disposition vid övertagandet.

Nyrenoverad fasad i stilren puts och välunderhållna lägenheter ger låga underhållskostnader. Dessutom finns stor potential att öka hyresintäkterna och sänka driftkostnaderna från en redan gynnsam ekonomi.

Nilstorp är en stadsdel i södra Lund som fått sitt namn efter en gård i området som ägdes av Nils Larsson. Han kallades Rige-Nils och gjorde ett jordförvärv redan 1799 av torpet som kom att namnge området. Nilstorp blev officiellt mot slutet av 1800-talet och under huvudsakligen 1930 till 1950 bebyggdes området med tidstypiska hus och fastigheterna har ofta riklig grönska och stora uppvuxna trädgårdar.

I området finner ni mycket populära förskolor och skolor som exempelvis dagis och förskolorna Körsbäret, Päronet, Arken, Blomman och Lilla Järnåkra samt skolorna Vegaskolan, Lilla Järnåkraskolan (F-3) och Järnåkraskolan (4-9).

Området som har promenadavstånd in till city anses vara en av de mest populära stadsdelarna i Lund.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.