C803, Einar Hansens Esplanad 71, lgh 1701 / V Hamnen - Förmånliga erbjudanden! / Malmö / Nyproduktion

Unik arkitektur och panoramautsikt!

Slutpris
6 910 000 kr
Referensnummer
132 743
Boarea
126 kvm
Avgift
7 610 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-03-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på C803, Einar Hansens Esplanad 71, lgh 1701 såldes av oss 2014-03-31. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av V Hamnen - Förmånliga erbjudanden! är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

150.000 kr rabatt - Ett års avgiftsfritt boende - Två års återköpsgaranti!

Näst högst upp i högdelen ligger denna lägenhet, topputrustad med stora balkonger och härlig utsikt i alla väderstreck
I kv. Skonaren som ligger i nya området Fullriggaren, har Derome Mark & Bostad tillsammans med Henrik Jais-Nielsen & Mats White Arkitekter, uppfört klimatsmarta bostadsrätter med unik utformning, på ett läge som få kan mäta sig med. Här har man skräddarsytt lägenheter, som efter sina förutsättningar, får de bästa lösningarna när det gäller solläge och planlösning. I denna våning har Ni 3 eller 4 rum, efter eget val, och kök integrerat med vardagsrummet på 8:e våningen av 9. Denna 9-våningsdelen är högst i hela Fullriggaren och ger kvarteret sin identitet med sin unika arkitektur och den panoramautsikt som erbjuds från dessa topplägenheterna. I huset kommer det även öppnas upp för verksamheter i lokaler som skapar aktivitet och trygghet i området. Husens u-form skapar en grönskande innergård. Utöver en grön inre oas präglas huset av smarta miljöinsatser som t.ex. avfallskvarnar för produktion av biogas, gemensam bilpool och växtklädda väggar och tak. Husen som går under begreppet minienergihus är ett bra val för Dig och miljön eftersom de är energisnåla.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.