C305, Fregattgatan 3, lgh 1202 / V Hamnen - Förmånliga erbjudanden! / Malmö / Nyproduktion

Unik arkitektur och panoramautsikt!

Slutpris
3 082 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
5 556 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2015-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på C305, Fregattgatan 3, lgh 1202 såldes av oss 2015-01-21. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av V Hamnen - Förmånliga erbjudanden! är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett års avgiftsfritt boende - Två års återköpsgaranti!

I kvarteret Skonaren, som ligger i nya området Fullriggaren, har Derome Mark & Bostad tillsammans med Henrik Jais-Nielsen & Mats White Arkitekter uppfört klimatsmarta bostadsrätter med unik utformning på ett läge som få kan mäta sig med. Här har Derome skräddarsytt lägenheter, som efter sina förutsättningar, fått de bästa lösningarna när det gäller solläge och planlösning. 9-våningsdelen är högst i hela Fullriggaren och ger kvarteret sin identitet med sin unika arkitektur och den panoramautsikt som erbjuds från topplägenheterna. Husens u-form skapar en grönskande innergård som alla lägenheter har kontakt med. Utöver en grön inre oas präglas huset av smarta miljöinsatser som t.ex. avfallskvarnar för produktion av biogas, gemensam bilpool och växtklädda väggar och tak. Husen som går under begreppet minienergihus är ett bra val för Dig och miljön eftersom de är energisnåla.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.