Albinsrogatan 5a / Borgmästaregården / Malmö

Slutpris
1 100 000 kr
Referensnummer
103 943
Boarea
64 kvm
Avgift
3 075 kr/mån
Såld
2014-04-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albinsrogatan 5a såldes av oss 2014-04-15. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Borgmästaregården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle finns nu att förvärva en av de populära, ytgenerösa tvårumslägenheterna i HSB Brf Domaren. Från femtonde våningen har man en svårslagen vy över staden. Synnerligen välplanerat med gott om förvaring och ett kök med stor matplats och utgång till den härliga balkongen som snarare utgör ett extra rum!

Borgmästaregården är ett av stadens mest populära bostadsområden, och det är inte svårt att förstå. Strategiskt placerat med närhet till city, Triangeln och Pildammsparken. Föreningen är ekonomsikt mycket välmående och stabil.

Ni är varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.