Bodekullsgatan 39A / Sorgenfri / Malmö

Rymlig gavellägenhet.

Slutpris
660 000 kr
Referensnummer
146 666
Boarea
63 kvm
Avgift
3 107 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-05-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bodekullsgatan 39A såldes av oss 2014-05-18. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sorgenfri är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En halv trappa upp ligger denna rymliga 2:a på cirka 63 kvadratmeter. Med fönster i tre vädersträck känns lägenheten ljus och luftig. Lägenheten målades om 2013. Även en mysig balkong i västerläge finns och här skiner solen om eftermiddagarna. Här finns en rymlig möblerbar hall, renoverat kök 2006 med plats för matbord, stort och ljust vardagsrum och ett stort sovrum där man med lätthet kan möblera dubbelsäng.

Lägenheten har dessutom gått om utrymme för förvaring, med en ordentlig klädkammare i sovrummet och en mindre garderob i hallen.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.