Dansörgatan 16 / Lindeborg / Malmö

Slutpris
450 000 kr
Referensnummer
104 067
Boarea
29 kvm
Avgift
1 604 kr/mån
Såld
2014-04-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dansörgatan 16 såldes av oss 2014-04-07. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindeborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna genomtänkta lägenhet med fräsch interiör och fin utsikt över föreningens välskötta gård. Tack vare den välplanerade planlösningen kan de 29 kvadratmeterna utnyttjas effektivt och kokvrån är smidigt avskiljd i hallen. Badrummet är helkaklat i modernt vitt och grått, renoverat 2013.

En perfekt lägenhet för dig som är på jakt efter ett mindre boende i fint skick på ett bra läge. På gångavstånd finns Hyllie station, Malmö Arena samt Emporia med sitt stora utbud av shopping, nöjen och kommunikationer och med täta tågavgångar finns både Malmö city och Köpenhamn inom räckhåll! På bara 200-300 meters avstånd finns dessutom ett mindre centrum med ICA-butik, gym och vårdcentral.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.