Dockgatan 7 / Dockan / Malmö

3:a Dockan

Slutpris
3 100 000 kr
Referensnummer
159 978
Boarea
91 kvm
Avgift
3 899 kr/mån
Driftkostnad
665 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-04-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dockgatan 7 såldes av oss 2014-04-09. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dockan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett modernt boende i marin miljö med mycket generösa sällskapsutrymmen. Vardagsrum, kök och matplats i burspråk. Stor balkong där ena kortsidan mot väster har eftermiddag/kvällssol. Andra delen är perfekt för kvällsmys med grillning under tiden du ser ut mot marinan i öster. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och ljusa färgval. 2 bra sovrum, Badrum med tvättavdelning samt en gäst-wc. Parkering i husets garage. Gästlägenhet finns att hyra. Låg avgift!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.