Ehrensvärdsgatan 5 / Rörsjöstaden / Malmö

Slutpris
1 300 000 kr
Referensnummer
112 082
Boarea
73 kvm
Avgift
4 890 kr/mån
Såld
2014-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ehrensvärdsgatan 5 såldes av oss 2014-02-28. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rörsjöstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugn återvändsgata finner vi detta drömboende som totalrenoverades 2013. En genomgående och smart planerad fyrarummare som utgör ett mycket lyckat möte mellan 1930-talets funktionalism och dagens moderna lösningar. Många originaldetaljer finns bevarade samtidigt som kök och badrum lever upp till absolut toppstandard. Belägen i ett av Malmös landmärke, nämligen populära Malmgården signerad den framstående byggmästaren Eric Sigfrid Persson, 1935. På populärt läge, just där Rörsjöstaden möter Värnhem - närhet finns till allt man kan önska!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.