Ehrensvärdsgatan 2a / Rörsjöstaden / Värnhem / Malmö

Ljus 4:a från 1910 med gammalt och nytt i harmoni!

Slutpris
1 720 000 kr
Boarea
98 kvm
Avgift
5 380 kr/mån
Driftkostnad
405 kr/mån
Rum
4 rum (0 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2015-03-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ehrensvärdsgatan såldes av oss 2015-03-08. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Ehrensvärdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rörsjöstaden / Värnhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fantastiskt ljusa sekelskifteslägenhet på översta våningen på Ehrensvärdsgatan 2A! Rörsjöparken ligger alldeles intill och Rörsjöstadens och Värnhems utbud av butiker, caféer och restauranger finns endast ett stenkast bort. Man har bra förbindelser oavsett om man pendlar med bil, buss eller cykel och söker man ett ännu större serviceutbud så ligger city bara en kort promenad bort. Lägenheten är full av atmosfär med bevarade tidsenliga detaljer från 1910 och högt till tak. Den äldre charmen kombineras med ett nytt kök från 2013, ett fräsch helkaklat badrum med tvättmaskin, gästtoalett, en balkong i soligt läge samt hiss från markplan.

Det bästa av två världar!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.