Eriksrogatan 5 / Slottsstaden / Malmö

Stämningsfull och ljus 2:a i Slottsstaden!

Slutpris
1 285 000 kr
Referensnummer
147 831
Boarea
58 kvm
Avgift
3 893 kr/mån
Driftkostnad
385 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-05-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eriksrogatan 5 såldes av oss 2014-05-21. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slottsstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna underbara, genomgående bostad i charmig fastighet från 1912. Här finns gamla bevarade detaljer som stuckatur och vackra innerdörrar i härlig kombination med avskalad, modern inredning. Det bästa av två världar! Läget är högt och ljust på en lugn gata så här lämnar man gärna den franska balkongen öppen så att solljuset flödar in. Stilrent badrum och kök, renoverat ca 2011. Det är bara att flytta rakt in!

I Slottsstaden bor du med närhet till det mesta. Runt hörnet ligger Rönneholmsparken och Slottsparken. Regementsgatan med sina restauranger och butiker ligger bara ett stenkast bort. Ytterligare en liten bit bort, på behagligt promenadavstånd, ligger havet och Ribersborgsstranden. Tar du cykeln så är det bara ca fem minuter till Triangelns station där kommunikationsmöjligheterna är optimala.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.