Folksångsgatan 269

Folksångsgatan 269

Slutpris

2 400 000 kr


Vårsången— Malmö

Folksångsgatan 269


Slutpris
2 400 000 kr

Vårsången— Malmö

Radhus renoverat 2017 med stort uterum och trädgård - perfekt för familjen!

Nu presenteras stolt detta fina radhus som genomgick en renovering 2017, där samtliga ytskikt och båda badrummen renoverades. Här bor man i ett grönt och lummigt område, i ett välplanerat radhus med lättmöblerade ytor.

Almvik är ett lugnt och lummigt bostadsområde i södra Malmö. Förutom de 8 höghusen som är bland de högsta i Malmö, kan man också bo i låghus eller radhus. Området ligger väldigt nära Hyllie, och har goda kommunikationer dit vilket underlättar resandet inom regionen. Man har således också nära till köpcentrumet Emporia där det finns både shopping, livsmedelsbutiker, gym, systembolag med mera. Lindängen centrum ligger också i närheten och erbjuder bibliotek, butiker och restauranger.
De goda kommunikationerna gör området populärt för pendlare som ser möjligheterna att snabbt kunna ta sig till sina arbetsplatser. Förutom närheten till Hyllie finns det också goda kommunikationer till Malmös stadskärna. Med bil tar det cirka 8 minuter från stan till Almvik.

Lekplatser, fotbollsplan, fritidsgård, butiker och stora grönområden skapar en bra och skön miljö för stora som små.

Låter detta som din drömbostad? Varmt välkommen på visning.


Boarea
133 kvm
Avgift
6 813 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-08-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.