Folksångsgatan 269 / Vårsången / Malmö

Radhus renoverat 2017 med stort uterum och trädgård - perfekt för familjen!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
133 kvm
Avgift
6 813 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-08-26
Bostaden är såld!

Denna radhus på Folksångsgatan såldes av oss 2020-08-26. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Folksångsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vårsången är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenteras stolt detta fina radhus som genomgick en renovering 2017, där samtliga ytskikt och båda badrummen renoverades. Här bor man i ett grönt och lummigt område, i ett välplanerat radhus med lättmöblerade ytor.

Almvik är ett lugnt och lummigt bostadsområde i södra Malmö. Förutom de 8 höghusen som är bland de högsta i Malmö, kan man också bo i låghus eller radhus. Området ligger väldigt nära Hyllie, och har goda kommunikationer dit vilket underlättar resandet inom regionen. Man har således också nära till köpcentrumet Emporia där det finns både shopping, livsmedelsbutiker, gym, systembolag med mera. Lindängen centrum ligger också i närheten och erbjuder bibliotek, butiker och restauranger.
De goda kommunikationerna gör området populärt för pendlare som ser möjligheterna att snabbt kunna ta sig till sina arbetsplatser. Förutom närheten till Hyllie finns det också goda kommunikationer till Malmös stadskärna. Med bil tar det cirka 8 minuter från stan till Almvik.

Lekplatser, fotbollsplan, fritidsgård, butiker och stora grönområden skapar en bra och skön miljö för stora som små.

Låter detta som din drömbostad? Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.