Glasmästaregatan 6 / Rosenvång / Malmö

Kedjehus på Rosenvång

Slutpris
3 200 000 kr
Referensnummer
174 911
Boarea
132 kvm
Driftkostnad
35 637 kr/år
Tomtarea
248 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med oinredd vind
Såld
2014-09-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Glasmästaregatan 6 såldes av oss 2014-09-04. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosenvång är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Glasmästaregatan 6. På en lugn och fin återvändsgränd, ligger detta praktiska och familjära enplansboende med oinredd vind. Perfekt för Er som flyttat från stora villan i Malmö eller Limhamn och vill bo på ett plan eller för barnfamiljen som vill bo i mindre villa med optimerad planlösning nära bra skolor och dagis.
Rosenvång är ett mycket bra område med nära till både Malmö och Limhamn. Här präglas lugna och fina gator av villor, stora som små.

Detta kedjehus bjuder som sagt på en optimal planlösning med 3 sovrum. Ett generöst vardagsrum och en matsal och en klädkammare. Hallen är stor och välkomnande och köket rymmer en hel familj kring bordet.
Huset är i äldre skick och de mesta av ytskikt och badrum behöver renoveras. Köket är uppdaterat för några år sedan med nya köksluckor i körsbär och nyare köksmaskiner.
För alla oss som gillar att gömma undan tvätten finns ett superbt utrymme som redan idag används som tvättstuga, men med lite nytt tänk kan man lätt skapa en modern och bra tvättstuga med både bänkyta och förvaring.

Från vardagsrummet och hallen finns utgångar till atriumgården. Det är en bra yta med plattsättning, buskage och planteringar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.