Idaborgsgatan 57 F / Ellstorp / Malmö

3,5:a med fint ljus, två badrum och två balkonger!

Slutpris
1 115 000 kr
Referensnummer
175 921
Boarea
78.5 kvm
Avgift
5 156 kr/mån
Driftkostnad
340 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-09-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Idaborgsgatan 57 F såldes av oss 2014-09-12. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ellstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och inbjudande bostad i fint skick! Lägenheten är genomgående med en spännande planlösning som både inrymmer två badrum och två balkonger. Den ena balkongen har fin parkutsikt och den andra vetter in mot föreningens gård. Det trevliga köket renoverades 2010 med stilren inredning, bra förvaringsutrymme, diskmaskin m m. Badrummen renoverades 2003 och är båda helkaklade, ett av dem har badkar och ett är inrett med dusch. Stiliga lamprosetter och vackert brädgolv bidrar tillsammans med det vackra ljuset till att skapa harmoni och trevnad! Hiss finns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.