Karlshamnsgatan 7A / Folkets Park / Nobeltorget / Malmö

Slutpris
950 000 kr
Referensnummer
33 557
Boarea
43.6 kvm
Avgift
2 822 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Såld
2014-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlshamnsgatan 7A såldes av oss 2014-10-08. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Folkets Park / Nobeltorget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett stenkast från Folkets Park och en kort promenad från Möllan finns denna praktiska "minitvåa". Från början en klassisk 1,5:a med sovalkov där valvet nu är stängt så halvan istället blivit ett litet sovrum. Samtidigt öppnades väggen mellan kök och vardagsrum upp och resulterade i en mycket trevlig sällskapsyta. Köket är både snyggt, praktiskt och modernt. Kaklat badrum med dusch. Generös takhöjd och balkong i sydöst. En trappa upp finns föreningens härliga takterrass som möbleras på sommaren. I avgiften ingår bredband.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.