Kastanjegatan 5B / Hindby / Malmö

Etagévåning med villkänsla

Slutpris
1 350 000 kr
Referensnummer
142 039
Boarea
111 kvm
Avgift
5 947 kr/mån
Driftkostnad
378 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kastanjegatan 5B såldes av oss 2014-08-24. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hindby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hindby och Kastanjegatan och detta trevliga bostadsområde. Bland smågator och lekplatser hittar vi denna trevliga etagélägenhet med härlig villakänsla!

På plan 1 möts vi av luftiga och renoverade ytor med stora sällskapsytor i form av allrum och vardagsrum. Vardagsrummet är beläget på en gavel vilket ger ett härligt ljus och här kan du med lätthet möblera både soffgrupp och matbord. Här finns också en stor balkong i solsäkert läge! Köket är praktiskt och renoverades 2010. Maskinparken är moden och stilfull i rostfritt utförande av märket Bosch.

Ovanvåningen är välplanerad och bjuder på ett stort allrum, två sovrum med inbyggda klädkammare, ett stort badrum och en balkong i solsäkert västerläge!

Området är trevligt och här trivs både barnfamiljer och äldre. På bra avstånd finns skolor, dagis, ICA Maxi och goda kommunikationsmöjligheter. Gode pendlingsmöjligheter med Inre ringvägen endast en minut bort!

Låter detta som ditt nästa boende?

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.