Kilian Zollsgatan 15 A / Ribersborg / Malmö

2:A Ribersborg

Slutpris
1 350 000 kr
Referensnummer
132 248
Boarea
65 kvm
Avgift
3 456 kr/mån
Driftkostnad
464 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Såld
2014-02-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kilian Zollsgatan 15 A såldes av oss 2014-02-06. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ribersborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna sköna vindsvåning högst upp i huset med vidunderlig utsikt i söder med kvällssolen vilandes över Ribersborgs hustak.
Våningen om 65 kvm har en skön studiokänsla med stora fönster i söder.
Hallen är välkomnande med goda avhängningsmöjligheter med klassiskt kalkstensgolv. Intill finns ett badrum inrett med badkar.

Köket är ett inbjudande arbetskök som ligger i anslutning till vardagsrummet. Genom att ta bort vägg mellan kök och vardagsrum skulle man kunna skapa en öppen och modern planlösning med kök och vardagsrum i ett. Det finns gott om plats för soffgrupp och matsalsdel och fönsterpartierna med eftermiddagssol ger ljus och rymd till fin fina boendeytor. Balkongen i söder ligger högt och ostört med härligt fri utsikt. I föreningen finns dessutom en gemensam takterrass som kan utnyttjas om balkongens utrymme inte räcker till.

Sovrummet är rogivande med gott om plats för både dubbelsäng och garderober. Precis som i vardagsrummet ligger här vacker fiskbensparkett på golvet.

Säkerhetsdörr finns.

Området, som är ett av Malmös bästa, behöver ingen närmre presentation men ett måste är att nämna det perfekta läget ett stenkast från havet, kallbadhuset, vackra promenadstråk och stranden.
Det finns dessutom bra kommunikationer för den som vill ta sig till centralstationen med buss. Har man cykel är man bara ett par tramp från Malmös stadskärna.
I området finns dessutom välsorterade matbutiker, charmiga restauranger, caféer, bagerier och butiker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.