Kilian Zollsgatan 15 A

Kilian Zollsgatan 15 A

Slutpris

1 350 000 kr


Ribersborg— Malmö

Kilian Zollsgatan 15 A


Slutpris
1 350 000 kr

Ribersborg— Malmö

2:A Ribersborg

Varmt välkomna till denna sköna vindsvåning högst upp i huset med vidunderlig utsikt i söder med kvällssolen vilandes över Ribersborgs hustak.
Våningen om 65 kvm har en skön studiokänsla med stora fönster i söder.
Hallen är välkomnande med goda avhängningsmöjligheter med klassiskt kalkstensgolv. Intill finns ett badrum inrett med badkar.

Köket är ett inbjudande arbetskök som ligger i anslutning till vardagsrummet. Genom att ta bort vägg mellan kök och vardagsrum skulle man kunna skapa en öppen och modern planlösning med kök och vardagsrum i ett. Det finns gott om plats för soffgrupp och matsalsdel och fönsterpartierna med eftermiddagssol ger ljus och rymd till fin fina boendeytor. Balkongen i söder ligger högt och ostört med härligt fri utsikt. I föreningen finns dessutom en gemensam takterrass som kan utnyttjas om balkongens utrymme inte räcker till.

Sovrummet är rogivande med gott om plats för både dubbelsäng och garderober. Precis som i vardagsrummet ligger här vacker fiskbensparkett på golvet.

Säkerhetsdörr finns.

Området, som är ett av Malmös bästa, behöver ingen närmre presentation men ett måste är att nämna det perfekta läget ett stenkast från havet, kallbadhuset, vackra promenadstråk och stranden.
Det finns dessutom bra kommunikationer för den som vill ta sig till centralstationen med buss. Har man cykel är man bara ett par tramp från Malmös stadskärna.
I området finns dessutom välsorterade matbutiker, charmiga restauranger, caféer, bagerier och butiker.


Referensnummer
132 248
Boarea
65 kvm
Avgift
3 456 kr/mån
Driftkostnad
464 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Såld
2014-02-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.