Kilian Zollsgatan 28B / Fridhem / Malmö

2:a Fridhem/Ribersborg

Slutpris
1 130 000 kr
Referensnummer
140 960
Boarea
47 kvm
Avgift
2 704 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kilian Zollsgatan 28B såldes av oss 2014-09-30. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fridhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Malmös attraktiva och populära Ribersborg har du chansen att topprenovera en 2:a med perfekt planlösning som strålar av ljus. Från den rymliga söderbalkongen har du en underbar vy mot den gröna innergården. Denna lägenhet är perfekt för dig som vill ha nära till Slottsparken, City och Västra Hamnen som ligger på promenadavstånd och samtidigt vara ett stenkast från Ribersborgs härliga stränder. Möjligheterna är optimala och du har stort urval av restauranger, butiker och service på Regementsgatan och Kronprinsen
Promenadavstånd till Fridhems exklusiva villaområde, funkishusen i området, grönskan och närheten till havet bidrar till dess enastående rykte. Söker du högsta livskvalité är detta rätta stället för dig!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.