Köpenhamnsvägen 47 A / Slottsstaden/Erikslust / Malmö

Gaveltvåa på Köpenhamnsvägen

Slutpris
1 150 000 kr
Referensnummer
63 990
Boarea
53.5 kvm
Avgift
3 517 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-11-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Köpenhamnsvägen såldes av oss 2014-11-10. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Köpenhamnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slottsstaden/Erikslust är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna ljusa och trivsamma gaveltvåa i Brf Trumman på Köpenhamnsvägen. I en fin och välskött fastighet med grönskande inbjudande gårdar välkomnar denna funktionella bostad. Här bor man mycket bra med västerbalkong, massor med ljus och fin utsikt! Perfekt läge med cykel och promenadavstånd till det bästa i Malmö. Ett stenkast från Ribersborg och nära till Malmborgs.
Välkommen på visning! Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.