Kronetorpsgatan 104 F / Segevång / Malmö

Välplanerad och ljus 4:a med fritt läge på gavel!

Slutpris
835 000 kr
Referensnummer
32 714
Boarea
86 kvm
Avgift
4 647 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljsfastighet
Såld
2014-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kronetorpsgatan 104 F såldes av oss 2014-10-21. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Segevång är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade gavellägenhet med bra placering i området. Placeringen på en gavel i ytteränden av området innebär minimal insyn och ett ljust och luftigt läge! Här har man ett rymligt kök, ett stort och ljust vardagsrum, tre bra sovrum och både gästtoalett och badrum. Dessutom finns en härlig, inglasad balkong i väster. Perfekt läge för en barnfamilj, med en välskött innergård med lekplats och grönområden precis utanför. På gångavstånd finns Segevångsbadet och alldeles i närheten finns bl a livsmedelsaffärer och busshållplats. Bra läge för den som pendlar med bil i och med nära anslutning till Ringvägarna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.