Kungsörnsgatan 22 / Söderkulla / Malmö

Genomgående fyrarummare på populär Söderkulla!

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
105.5 kvm
Avgift
6 247 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsörnsgatan såldes av oss 2020-09-02. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Kungsörnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderkulla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välskötta och välplanerade fyrarummare med inglasad balkong på Kungsörnsgatan 22. På lugnt läge, med inglasad balkong i söderläge och sina sobra färgval är detta en lägenhet man inte får missa!
Här återfinns fyra rymliga rum, samt stort badrum som är renoverat 2017 och även en gäst-WC vilket bidrar till bostadens bekvämlighet
och praktikalitet. Köket är renoverat 2018 och är yteffektivt, välutrustat och rymmer matplats för 4-6 personer.
I anslutning till köket finner ni bostadens grovkök.
Vardagsrummet är luftigt och erbjuder en uppsjö av olika möbleringsalternativ utifrån fantasi och behov. Den inglasade balkongen nås från två av bostadens sovrum och erbjuder gott om plats för möblemang och en härlig utsikt. Bostadsrätten bjuder på gott om förvaring via klädkammare och garderober. För ytterligare förvaring finns ett förråd som tillhör lägenheten så inget ska behöva stå framme. Här bor ni i ett lugnt område med grönskande, bilfri innergård där barnen kan leka fritt och med närhet till det mesta.
En helt perfekt bostad för familjen!

Här bor ni med närhet till såväl skola, matbutiker, vårdcentral samt grönområden. För pendlaren tar ni er med lätthet ut på inre ringvägen och i närheten av bostaden finns också goda kommunikationer via buss. Några minuter bort når ni Hyllie som både erbjuder shoppingmöjligheter via Emporia och goda kommunikationer till både Köpenhamn, Lund och Malmö med omnejd.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Söderkulla

Här bor ni i ett välskött och populärt område som ligger i Malmös södra delar och har många fördelar tack vare sitt geografiska läge och rika utbud av skolor, matbutiker, vårdcentral samt grönområden. Bebyggelsen i Söderkulla består till största del av flerbostadshus i varierande storlek, men det finns även några radhus samt friliggande villor.

Service

På Söderkulla finns både Netto och Willys för den dagliga handeln. Utöver detta så har du även nära till köpcentret Mobilia och Hyllie för större inhandlingar eller shopping. Närservice såsom vårdcentral finns även att tillgå i området.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna från området är mycket goda. Här har du goda bussförbindelser utan dörren som tar dig både runt om i Malmö och Malmö med omnejd. För pendlaren med bil tar du dig med enkelhet ut på Inre Ringvägen. Med bil nås Hyllie IP på 6 minuter, Svågertorp på 7 minuter, Sturup och Kastrup på ca 20 minuter.

Natur o fritid

Inom närområdet finns även matvarubutik, vårdcentral mm. För den sportintresserade finns Aura-hallen alldeles i närheten där den badminton- och bordtennisbitne har företräde. Kulladalshallen erbjuder handboll, volleyboll, basket, badminton, tennis, kampsport samt innebandy. Hyllie IP ligger endast ca 6 minuter bort och här torde den fotbollsbitne hitta rätt. Är man shoppingsugen finns två stora center väldigt nära, Mobila samt Emporia vilka lämnar litet kvar att önska ur shoppingsynpunkt. I området finns också flera stora grönområde med många allmänna lekplatser, perfekt för barnfamiljen!

Familjeliv

På Söderkulla finns både förskola på Tornfalken och skola från F-9 på Söderkullaskolan. Båda skolorna ligger på gångavstånd från vår lägenhet. I

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.