Lönnbergagränd 5 / Riseberga / Malmö

1,5 plansvilla Riseberga

Slutpris
3 200 000 kr
Referensnummer
164 441
Boarea/biarea
125/3 kvm
Driftkostnad
21 645 kr/år
Tomtarea
635 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-09-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Lönnbergagränd 5 såldes av oss 2014-09-11. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Riseberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugnt barnvänligt läge inom Riseberga området finns detta mycket smakfullt renoverade och friliggande 1,5 plans villa med garage och inrett förråd. Huset har fått en omfattande renovering med bl.a. helkaklade hygienutrymme, ny köksinredning med nya vitvaror och vackra golvbeläggningar. Tilltalande öppen planlösning mellan kök, matplatsen och vardagsrummet. Från köket finns utgång till stort nybyggt trädäck och trädgården. Från vardagsrummet är det utgång till stor stensatt terrass i söderläge. På ovanvåningen finns mysigt allrum med takfönster, 3 bra sovrum och gäst wc.
Underbar gammeldags insynsskyddad trädgårdstomt med många rum bl.a. 2 st. nybyggda trädäck och stor stensatt terrass i söderläge.

Gångavstånd till förskola, skola, affärer och kommunikation.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.