Lönngatan 40f / Lönngården / Malmö

Gaveltvåa med enastående utsikt över Malmö!

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
3 369 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lönngatan såldes av oss 2020-09-07. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Lönngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lönngården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenteras stolt denna fina gaveltvåa med ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i bostaden. Bostaden erbjuder lättmöblerade ytor, walk-in-closet, renoverat kök och badrum samt fina detaljer så som takrosetter och härlig takhöjd. På våning 4/4 med fri utsikt ser man ut över Malmö från vardagsrummet, en utsikt man inte kan få nog av!

På lönngården bor du med bekväma avstånd till tågstationer och bussförbindelser med närhet till både Södervärn, Triangeln och Persborgs tågstation. Perfekt för studenten, förstagångsköparen eller någon som pendlar mycket. Låter det som en bostad för dig? Välkommen att boka in dig på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.