Lugna gatan 70 / Lugnet / Malmö

Slutpris
1 950 000 kr
Referensnummer
138 688
Boarea
111 kvm
Avgift
5 858 kr/mån
Driftkostnad
519 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lugna gatan 70 såldes av oss 2014-02-28. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lugnet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i stan finner vi Lugna Gatan - en gata som gör själ för sitt namn. En lugn oas mitt i city är inte alla storstäder förunnat! Välkommen med hiss upp till en ytgenerös och renoverad femrummare på tredje våningen. När vi kliver in möts vi av ett vackert och påkostat askparkettgolv, som löper från hallen vidare in i våningens härliga vardagsrum. Här flödar ljuset från ett fint burspråk med utsikt över grönområdet i Lugnets mittpunkt. Köket är nyligen renoverat med moderna och fina ytskikt, likaså de båda badrummen som renoverades fackmannamässigt 2010. Utöver detta alltså 4 trevliga sovrum, varav ett med en stor klädkammare och ett annat med en solig, inglasad västerbalkong.

Varmt välkomna på visning till en stor och härlig våning, på stans mest bekväma adress!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.