Midgårdsgatan 46 / Nya Bellevue/Mellanheden / Malmö

Rymligt 1,5-plan på härliga Solbacken/Mellanheden

Slutpris
4 500 000 kr
Referensnummer
163 435
Boarea
188 kvm
Driftkostnad
30 716 kr/år
Tomtarea
939 kvm
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-06-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Midgårdsgatan 46 såldes av oss 2014-06-05. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nya Bellevue/Mellanheden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Letar ni efter en gedigen villa med genomtänkt och praktisk planlösning och som även ger plats för den stora familjen, därtill ett stort garage och uppvuxen trädgård i skönt söderläge? Då är detta huset för er.
1,5 plan om ca 188 kvm i mestadels originalutförande men absolut välhållet och med möjlighet att förädla till en riktig lyxvilla.
Villan är förbesiktigad.

Kullenberg byggde huset 1973 i 1/2-stens rödbrunt fasadtegel med liggande spontad gråmålad träpanel som ger en mjuk inramning. Huset är omgärdat av en mysig trädgård med stenläggningar och gräsmatta.

Läget är lugnt och barnvänligt på ett av Malmös populäraste område. Mellanhedens skolområde och med närhet till både skolor och city. Cykelvägar till både strand och Malmös stadskärna.

Ett hus med många möjligheter.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.