Norra Skolgatan 13 / Centrum - Triangeln / Malmö

Slutpris
600 000 kr
Referensnummer
149 951
Boarea
26 kvm
Avgift
2 206 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Såld
2014-01-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Skolgatan 13 såldes av oss 2014-01-13. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum - Triangeln är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en lugn gata mitt i City finner vi denna perfekta etta. Här samsas påkostade renoveringar med charmiga originaldetaljer, vilket gör denna bostad till något utöver det vanliga!
Exklusivt skeppsgolv, kokvrå med kök från Marbodal och utsikt över takåsarna är några av de guldkorn denna fina bostad har att erbjuda.
Belägen på ett lugnt cityläge med köpcentrum och butiker runt knuten. Citytunneln ligger bara ett par minuter bort, till hav och bad cyklar man snabbt och enkelt. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.