Östra Stallmästaregatan 3B / Slottsstaden / Malmö

Slutpris
1 000 000 kr
Referensnummer
106 795
Boarea
48 kvm
Avgift
2 804 kr/mån
Såld
2014-05-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östra Stallmästaregatan 3B såldes av oss 2014-05-13. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slottsstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en charmig, genomgående lägehet om 48 kvm som är varsamt renoverad. Helkaklat badrum med dusch, välplanerat rymligt kök med rostfria vitvaror och vita högblanka luckor, vacker ekparkett i hall och vardagsrum, högt i tak, klädkammare samt öppen planlösning är några attribut som lägenheten bjuder på. Välkommen till ett charmigt och levande kvarter i Slottsstaden med restauranger och kaféer runt hörnet. En lägenhet som utan tvekan måste ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.