Per Albin Hanssons väg 50b / Blekingsborg / Malmö

Perfekt "compact living" med härlig utsikt!

Slutpris
475 000 kr
Boarea
23.5 kvm
Avgift
2 211 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
8 av 11 (Hiss finns)
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Såld
2015-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Per Albin Hanssons Väg såldes av oss 2015-01-26. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Per Albin Hanssons Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blekingsborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin och välplanerad etta med stor, inglasad balkong med härligt öppen utsikt över Malmö! Genomtänkt planlösning med ljust allrum och ett helkaklat badrum. Kokvrå moderniserad med diskbänk och spis med varmluftsugn. Direkt solsken kan serveras till frukosten på balkongen eller senare under hela dagen på den stora fina innergården. Lägenheten passar perfekt som en övernattningslägenhet för en eller flera personer, studentlägenhet eller som heltidsboende! Bra serviceutbud och kommunikationer med Mobilia endast ett stenkast bort, cykelavstånd till Citytunneln som tar dig vidare mot Kastrup, Köpenhamn och övriga Sverige och även bra pendlingsmöjligheter via bil. Endast ca 35 minuter till Lund C med kollektivtrafik och nära för den som t ex studerar vid Malmö Högskola med mindre än två km till både Tandvårdshögskolan och Musikhögskolan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.