Per Albin Hanssons Väg 56a / Blekingsborg / Malmö

Unik renoveringsmöjlighet på våning 8 i attraktivt område!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
4 926 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
8 av 11 (Hiss finns)
Såld
2020-04-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Per Albin Hanssons Väg såldes av oss 2020-04-16. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Per Albin Hanssons Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blekingsborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till åttonde våningen och denna välplanerade bostad på populära Blekingsborg!
Lägenheten har en genomgående planlösning med en oslagbar balkong. Förutom den fantastiska balkongen består lägenheten av lättmöblerade rum och bra ytor.

Ett stenkast från bostaden ligger köpcentrumet Mobilia som har ett mycket brett serviceutbud. Här finns både livsmedelsbutiker, shopping, apotek, gym, systembolag m.m. Det finns flertalet förskolor och skolor i närområdet och föreningens mysiga innergård består av fina grönområden och lekplatser. På den parkliknande innergården finns det utemöbler och grill som de boende kan nyttja.

Låter det som en bostad för dig? Välkommen att boka in dig på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.