Randersvägen 21B / Dammfri / Malmö

Slutpris
1 650 000 kr
Referensnummer
118 156
Boarea
88.5 kvm
Avgift
4 239 kr/mån
Driftkostnad
430 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-09-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Randersvägen 21B såldes av oss 2014-09-25. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dammfri är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hemtrevlig 4:a belägen på en gavel en halvtrappa upp. Perfekt för den som vill slippa störande insyn men utan att behöva gå alltför många trappsteg! Bra planlösning med kök och sovrum mot den skyddade gården och vardagsrum samt matrum mot motsatt sida. Utgång till den härliga balkongen från vardagsrummet. Fastigheten och föreningen är mycket välskött och huset ligger på en lugn återvändsgata kantad av vackra träd. Fint läge på Dammfri, där man har bra kommunikationer till city och promenadavstånd till bl a havet, parker, flertalet mysiga restauranger och butiker. Lägenheten är välplanerad och trivsam men med visst behov av uppdatering av interiören.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.