Regementsgatan 31 D

Regementsgatan 31 D

Slutpris

2 000 000 kr


Ribersborg— Malmö

Regementsgatan 31 D


Slutpris
2 000 000 kr

Ribersborg— Malmö

4:A Slottsstaden/ Ribersborg

Välkomna till denna fina våning om nästan 100 kvm på ett av de bästa lägena i Malmö. En välskött förening och fastighet belägen på Regementsgatan Slottsstadens paradgata. Boendet som ligger på 2:a våningen med hiss, välkomnar med en inbjudande hall med bevarat vackert stengolv.

Till vänster om hallen ligger ett stort vardagsrum och anslutande matsal. Rummen bjuder på fiskbensmönstrad ekparkett och i vardagsrummet finns det förutom utgång till en söderbalkong ett burspråk och en öppen spis.

Många av lägenhetens funkisdetaljer såsom serveringsgång och jungfrukammare finns bevarade. Det finns dessutom bra förvaring i klädkammare och garderober. Jungfrukammaren kan med fördel användas som ett kontor eller som barnrum.

Sovrummet ligger avskilt i anknytning till en liten hall med förvaringsmöjligheter och ett totalrenoverat badrum med dusch bakom vikbara dörrar i glas. Badrummet renoverades 2007 och det finns kvalitetsdokument.

Köket ligger bra placerat bredvid jungfrukammaren och behöver man mer sällskapsyta kan man ju med fördel slå ut väggen mellan kök och jungfrukammare för att få ett större kök. Köksinredningen är nyare med vita luckor och bänkskivor i tålig laminat. Det finns gasspis, halv kyl, halv frys, och spisfläkt.


Referensnummer
124 161
Boarea
99 kvm
Avgift
5 294 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-01-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.