Regementsgatan 29 C / Slottsstaden / Malmö

Bästa läget med bästa planlösningen!

Slutpris
1 450 000 kr
Referensnummer
162 277
Boarea
46 kvm
Avgift
1 875 kr/mån
Såld
2014-09-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Regementsgatan 29 C såldes av oss 2014-09-26. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slottsstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta ljuvliga boende är för dig som söker något mindre utan att för den delen kompromissa med stilkänsla, läge och utförande!
Den öppna och funktionella planlösningen tillsammans med den fina renoveringen gör lägenheten till den perfekta 2:an, trots att det egentligen är en stor etta enligt föreningens register. En skjutdörr in till sovdelen gör att man lätt kan välja att göra denna delen mer privat och avskild från vardagsrum och kök. Här trivs man och här vill man stanna!
Man kan inte nog poängtera hur fin föreningen Vadsbo är och hur mycket de finns att tillgå för de boende. Vad sägs om ett nybyggt och modernt utekök för medlemmarna ute på gården.
Välkommen på visning! Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.